Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Aug 28 2008, 02:23 PM
Коментар
|
|
|
Site Admin Група: Members Коментари: 60 Регистриран: 26-October 07 Град: Plovdiv/София Потребител No.: 360 |
Не знам.За мен това е изклучително тъпо действие от страна на нашите.Просто съм шокиран.Съгласен съм с мнението на Mario_Basler, но в такъв случай трябва да се вземе негов заместник.Поне така правят другите отбори и ми изглейда съвсем логично.Защо и ние да не правим така?А и също вече ми омръзна да продаваме разни футболисти само и само да се развият и да ги вземем пак.От няколко години само даваме така футболисти и не сме си върнали нито един.
P.S.Въпреки всичко аз съм в траур |
|
|
|
Aug 28 2008, 08:02 PM
Коментар
|
|
![]() Site Admin Група: Members Коментари: 3,336 Регистриран: 17-December 05 Град: Благоевград Потребител No.: 11 |
Каквото и да си говорим, доста странен трансфер.
Пет дни преди края на трансферния прозорец се рзаделяме с един от най-добрите ни играчи в защита, немски национал, млад, перспективен. Сега разполагаме с трима крайни бранители в лицето на Лел, Саньол и Лам, а знаем, че това не е толкова много по време на дългия сезон. Нека си спомним, че през миналия сезон и четиримата в лицето на Лел, Саньол, Лам и Янсен получиха не малко шансове за изява. Затова аз лично съм разорочаван от този трансфер, но дали съм прав ще се види с времето. -------------------- Auf Geht's ihr Roten!
|
|
|
|
Aug 30 2008, 03:28 PM
Коментар
|
|
|
Site Admin Група: Members Коментари: 1,566 Регистриран: 3-December 05 Потребител No.: 7 |
Янсен е поискал трансфера, след като Клинси му е обяснил, че не влиза в плановете му за първия отбор. Но това което ме притеснява е друго - не толкова, че продаваме 23 годишен талант и взимаме 32 годишен играч в зенита на кариерата си. По-скоро това, че оставаме само с Лам като типичен ляв бек. Лел е доста несигурен отляво. Отдясно сме добре, с Одо, Саньол и Лел, но отляво става страшно, не ми се мисли какво ще правим при евентуална контузия на Лам...
-------------------- Life is easy with closed eyes...
|
|
|
|
Aug 31 2008, 11:02 AM
Коментар
|
|
![]() Site Admin Група: Members Коментари: 3,336 Регистриран: 17-December 05 Град: Благоевград Потребител No.: 11 |
QUOTE Янсен е поискал трансфера, след като Клинси му е обяснил, че не влиза в плановете му за първия отбор. Но това което ме притеснява е друго - не толкова, че продаваме 23 годишен талант и взимаме 32 годишен играч в зенита на кариерата си. По-скоро това, че оставаме само с Лам като типичен ляв бек. Лел е доста несигурен отляво. Отдясно сме добре, с Одо, Саньол и Лел, но отляво става страшно, не ми се мисли какво ще правим при евентуална контузия на Лам...
Саньол и Одо също могат да играят на левия бек при нужда. Въпросът е, как ще се представят. -------------------- Auf Geht's ihr Roten!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 10th September 2010 - 01:19 AM |